Beroepsbeeld: waar werk je en wat doe je?
Als manager foodbranche ben je de spil tussen je werkgever en je medewerkers. Je geeft leiding aan een team, afdeling of project en bent specialist op het gebied van bedrijfsvoering en management. Je zorgt dat het personeelsbeleid goed in elkaar zit en dat het op de juiste manier wordt uitgevoerd. Met medewerkers voer je functioneringsgesprekken en je coacht hen in hun werkzaamheden. Wil je leren hoe je een goede manager in een foodbedrijf wordt? Dan is de opleiding Food manager dé opleiding voor jou.Opleidingsinhoud
Dit leer je:- Je leert leiding te geven en te coachen
• Je leert om kostenbewust te werken
• Je leert feedback te geven en te ontvangen
• Je leert processen te verbeteren
Zo werkt leren bij SVO
SVO vakopleiding food is dé mbo-opleidingsexpert in de foodbranche. Onze opleidingen sluiten goed
aan op de praktijk Je gaat vier of vijf dagen per week naar school en doet praktijkervaring op tijdens je stages. Dit heet beroepsopleidende leerweg (BOL). Tijdens de lesdagen word je begeleid door enthousiaste, betrokken docenten die zelf uit het vak komen. SVO biedt ook BBL-opleidingen waarbij je één dag in de week naar school gaat en de rest van de tijd werkt bij een leerbedrijf.
Toelatingseisen: wat heb je nodig?
Om met de opleiding manager foodbranche te kunnen starten, heb je een afgeronde mbo 3-opleiding nodig.Kosten
Wettelijk lesgeld DUO (18 jaar en ouder) € 1.449,-Digitaal lesmateriaal, licenties en boeken- en materiaalkosten en introductie-activiteiten maximaal € 417,50- (wijzigingen voorbehouden)