Basisvaardigheden Horeca
Horeca is een samenvoeging van de woorden hotel, restaurant en café. Allemaal eet- en drinkgelegenheden en logiesverstrekkende bedrijven waar je als consument gebruik van kunt maken. Gasten verwachten goede kwaliteit en een goede kennis van zaken als ze een horecagelegenheid binnen lopen.
Inhoud
Tijdens een cursus Basisvaardigheden Horeca word je voorbereid op het drukke maar gezellige horecaleven. Bij de horeca staat gastvrijheid en vakbekwaamheid hoog in het vaandel, hier ga je dan ook alles over leren. Zo komen onder andere de wettelijke hygiënevoorschriften aan bod, leer je over veilig en gezond werken en je kennis van dranken en eetwaren wordt uitgebreider.
Relevantie
Een cursus Basisvaardigheden Horeca is geschikt voor mensen die in de horeca werken en hun kennis over de horeca graag willen verbreden. Ook kan het interessant zijn voor mensen die wellicht in de horeca willen gaan werken of een bedrijf willen opstarten en zich zo goed mogelijk voor willen bereiden op alles wat komen gaat.