Restaurant management
Restaurant management is de leiding hebben over een restaurant en het aansturen van het managementteam. Restaurantmanagers zijn verantwoordelijk voor de kwaliteit van het hele team, maar ook voor de gasttevredenheid in het restaurant. Bovendien zorgen zij voor het opstellen van jaarplannen en omzetdoelstellingen. In sommige gevallen is de eigenaar van een restaurant tegelijkertijd ook de manager van het restaurant.
Inhoud
Deelnemers aan de opleiding restaurant management maken kennis met het werven, selecteren en inwerken van medewerkers. Je leert onder andere hoe je medewerkers het best begeleidt en beoordeelt. Om medewerkers goed te begeleiden en te beoordelen is goede communicatie nodig, dus ook op dat gebied leer jij de kneepjes van het vak. Tot slot leer je hoe je er voor zorgt dat een restaurant een goed imago krijgt, bijvoorbeeld door middel van advertenties en promoties. Je ontwikkelt je tot een allround manager.
Relevantie
De opleiding restaurant management is uitermate geschikt voor iedereen die geïnteresseerd is in het managen van een restaurant.Het is een relevante cursus voor iedere startende of ervaren horeca ondernemer, die verbetering willen boeken als het gaat om het management. Wat op de lange termijn veel voordelen treft voor de onderneming en haar omzet.